www.detskiknigi.com

Загадъчният разказвач

Нетърпеливи сте да разберете кой представи детективите Юлиан, Ким и Леон пред вас?

И така, достигнахме до мен. Даа, вече съм доста стара – приблизително на 3500 години. Който от вас е прочел първата книга от поредицата – „Заговор в града на мъртвите“, знае, че принадлежах на прочутата фараонка Хатшепсут. Ние, котките, бяхме считани от древните египтяни за свещени животни и Хатшепсут винаги бе оградена от мъдри котки (като мен).

Веднъж Ким, Леон и Юлиан се появиха изневиделица и ми спасиха живота. Заедно с умното трио, малко по-късно успяхме да осуетим коварния заговор срещу любимата ми фараонка.

Леон, Ким, Юлиан и аз станахме най-добри приятели. Затова вървяхме неразделно към разрешаването на кървавото предателство. А когато дойде денят, в който тримата трябваше да напуснат родината ми Египет, ги последвах. Така се озовах в Зибентан. Оттам често с приятелите ми се втурваме в нови вълнуващи приключения назад в миналото. А при разгадаването на заплетените случаи с удоволствие помагам на децата – все пак притежавам доста тънък нюх…


One comment on “Загадъчният разказвач

  1. Скъпа Кия,
    Ти си много добър помощник детектив. В теб се крие нещо странно и загадачно. Но тази тайна сигурно и афторът не знае. Харесвам много това как винаги си на права следа. Тази поредица от книги е една от любимите ми! Искам да споделя това с теб много. Аз съм ти голям почитател.
    Детектив Тихомир Ганков!!!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.