www.detskiknigi.com

За кампанията „Читателска щафета“

Скъпи възрастни,

чрез националната кампания „Читателска щафета“ се стремим да покажем на децата колко забавно може да бъде четенето. 

Избирайки автори, които не присъстват в списъците със задължителна литература, се надяваме да провокираме малките читатели на възраст от 6 до 13 години да се потопят в света на книгите и да преживеят едно невероятно приключение. Впускайки се в надпреварата за колекционерски значки и други допълнителни награди, малчуганите имат възможността да проверят своите умения в областта на четенето и да обогатят общата си култура в различни направления.

Първото издание на кампанията се проведе в периода 13.09.2011 – 09.12.2011 г. Изключителният му успех се дължи не само на нашите усилия, но и на вашата подкрепа. Без разпространението на информацията за кампанията от ваша страна, не бихме успели да влезем в света на малките читатели. Благодарим ви от сърце! Резултатите от първата кампания можете да видите тук.

Второто издание стартира съвместно с издателство „ФЮТ“ и с тяхната поредица „Детективи с машина на времето“. Изключително увлекателни, книгите на Фабиан Ленк печелят сърцата не само на малките, но и на големите читатели.

Надявайки се, че този път отново ще получим подкрепата ви, в този раздел ще публикуваме информация, чрез която с ваша помощ да направим четенето още по-забавно и интересно :)

Днес ви предлагаме презентация за Лоршкия манастир. В него се развива действието в книгата „Магическият елексир“. Презентационният файл и обясненията към него можете да свалите от Детски книги.


Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.