www.detskiknigi.com

Официални правила на играта „Читателска щафета 2: детективи с машина на времето“

Не е необходима покупка, за да се включите в надпреварата.

В настоящата игра могат да участват всички деца на възраст от 6 до 13 години, прочели поне четири книги от поредицата „Детективи с машина на времето“ на издателство ФЮТ. За да се включат в играта, те трябва да изпратят попълнена форма за участие, подписана от родител, библиотекар или учител, която служи като писмено съгласие за участие.

Формите за участие се изпращат в периода 06.03. – 18.05.2012 г. (важи пощенското клеймо).

За да се включат в играта, децата трябва:

  • да прочетат четири книги по избор от поредицата „Детективи с машина на времето“;
  • да отговорят на един от въпросите по избор, свързан с някоя от прочетените от тях книги;
  • да попълнят форма за участие, която може да бъде свалена оттук;
  • ако са разбрали за играта от училище или от библиотеката, непременно да посочат името на институцията;
  • да помолят родител, учител или библиотекар да потвърди с подписа си истинността на посочената информация;
  • да изпратят формата за участие по пощата на адрес: За играта „Читателска щафета“, П.К. 204, 1113 София 13 не по-късно от 18.05.2012 г. (важи пощенското клеймо)

Организаторите не поемат отговорност за непопълнени, неподписани или неполучени в срока на играта форми за участие. Доказателството за изпращане не е доказателство за получено писмо. Форми за участие се приемат само по пощата на посочения адрес.

Всяко дете има право само на една форма за участие.

Първите 500 участника, изпратили формите си за участие в срока на играта и отговорили правилно на избран от тях въпрос, свързан с някоя от прочетените книги, получават специални значки с колекционерска стойност, изработени специално за съответното издание на играта.

Само един участник ще спечели голяма награда, която засега ще пазим в тайна, както и пълен комплект книги от поредицата „Детективи с машина на времето“, любезно предоставени от издателство „ФЮТ“.

Всеки участник, проявил желание, ще има възможността да се включи в специалното издание на литературен клуб „Аз чета детски книги”, посветено на поредицата „Детективи с машина на времето“.

Победителите в играта „Читателска щафета 2: Детективи с машина на времето” се съгласяват снимките и имената им да бъдат обявени в сайта „Детски книги“, „Аз чета” и да бъдат споменавани в новините, свързани с играта.

Изпращайки формата си за участие, всеки участник се съгласява да спазва описаните по-горе правила на играта „Читателска щафета 2: Детективи с машина на времето”.

За въпроси, мнения и препоръки пишете на val.stoeva@detskiknigi.com.


Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.