www.detskiknigi.com

Кои са победителите от играта на ФЮТ?

Ако си спомняте, скъпи детективи, преди няколко дни ви разказахме за играта на приятелите ни от „ФЮТ„. Имаше ли сред вас бързи читатели, разнищили тайнствената смърт на Клеопатра? Успяхте ли да отговорите на петте въпроса за томболата за детективски тениски?

Днес специално посетихме празника на детската книга в София, за да разузнаем кои са петимата щастливци, които ще грабнат петте страхотни фланелки с ликовете на тримата детективи. Нямате търпение, нали?

Ето имената на спечелилите: Денис Желязков от Бусманци, Поля Какалова от Благоевград (стара наша познайница от първата „Читателска щафета„), Никол Манолева – също от Благоевград, Йоанна Радева от Варна и Геновева Димитрова.

Честито на спечелилите! Следете на страниците на издателство ФЮТ как ще получите наградите си. Не пропускайте да изпратите формите си за участие в щафетата и помнете – най-бързите печелят!

Ако пък не успеете да се справите с четири книжки от поредицата, изпратете ни читателския си дневник – дори да е само за една книжка, ние пак ще го включим в конкурса ни за читателски дневници и може да спечелите награда :)


Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.