www.detskiknigi.com

Какви са правилата?

Млади приятелю,

искаш да се включиш в детективското търсене? Нямаш търпение? Бързо разбери как да го направиш по-долу :)

Кога? От 06.03.2012 г. до 18.05.2012 г.

Какво? Предизвикваме те да прочетеш четири книжки по твой избор от поредицата „Детективи с машина на времето“ на издателство ФЮТ. След това можеш да се включиш в надпреварата ни за 500 значки – награди за най-бързите читатели и за една голяма награда, която засега ще запазим в тайна :)

Как да се запишеш за томболата?

  1. ПРОЧЕТИ четири книги по твой избор от поредицата „Детективи с машина на времето“.
  2. При желание от твоя страна, ПОПЪЛВАЙ читателски дневник за своя напредък – тук ще оставим да ни изненадаш. Ако ни изпратиш своя дневник, той ще може да участва в специалната ни изложба на дневници и дори може да ти донесе награда.
  3. Когато прочетеш четирите книги, ПОПЪЛНИ форма за участие. За да сме напълно сигурни, че си пътешествал във времето с детективите Ким, Леон и Юлиан, ще те помолим да отговориш на един от въпросите за някоя от книгите, които си прочел. Не е необходимо да отговаряш на въпросите за всички прочетени книги – просто си избери един.
  4. ПОМОЛИ родител, учител или библиотекар да подпише формата за участие, за да потвърди, че си прочел книгите. Ако си научил за играта от своята учителка или в библиотеката, задължително ни посочи къде работят те, за да им благодарим :)
  5. ИЗПРАТИ формата за участие на следния адрес, за да се включиш в надпреварата и да бъдеш нашият победител с бърз ум и ловки детективски умения:

За играта „Читателска щафета”

П.К. 204

1113 София 13

СПЕЧЕЛИ!

  • Първите 500 участника гарантирано печелят уникална значка с колекционерска стойност от играта „Читателска щафета“. Запомнете – само най-бързите ще победят в разпределянето на значките!
  • Един от всички участници, изпратили формите си за участие в срок, ще спечели чрез теглене на томбола голяма награда, която ще запазим в тайна засега. Защо? Защото четенето е много забавно и само по себе си е награда!
  • Ако ни изпратиш читателски дневник, сглобен и попълнен от самия теб, той ще участва в изложбата на дневници и може да ти донесе награда.
  • Ще има ли други награди? Може би… Остави ни да те изненадаме :)

Защо да участваш? Защото четенето е забавно, а детективите – умни деца като теб – ще те отведат чрез своята магическа тайна далеч назад в историята. Ще преживееш невероятни приключения с тях и никой възрастен повече няма да може да ти говори колко повече от теб знае!

Официалните правила можеш да намериш тук.

 


Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.