www.detskiknigi.com

Как четат в ОУ „Братя Миладинови“ – Бургас

Смели детективи,
„Читателска щафета 2″ навлезе във финалната права – след около 2-3 седмици кампанията приключва! Надявам се, че книгите не са ви затруднили и сте се забавлявали с тях така, както и ние.
За да ви покажем какъв интерес предизвиква поредицата сред приятелите ни от Бургас, ще ви запознаем с писмото на г-жа Костадинова и със снимки на любопитните млади детективи от ОУ „Братя Миладинови“:
„Здравейте,
Приемете нашите  поздрави от град Бургас:)!
Аз съм начална учителка в ОУ „Братя Миладинови“ и с голяма радост искам да Ви представя моите малки читателскощафетници. Заедно с Вас сме от първата щафета и с голямо нетърпение очаквахме и втората, за да бъдем още по-активни.
Децата много харесаха книгите. Толкова са обсебени от „машината на времето“, че се стремят да прекарат колкото се може повече време с героите.
Големият интерес на учениците провокира Ръководството на училището и се взе решение, книгите от щафетата да бъдат закупени за библиотеката.
В часовете по извънкласно четене обсъждаме прочетените книги, рисуваме илюстрации към тях, преразказваме любими откъси. Децата са в плен  от историите за Клеопатра, Чингис хан, Юлиан и останалите герои от книгите.
Днес ви изпращам по пощата една част от попълнените форми, малко преразкази и рисунки, за да можем да споделим с Вас вълнението от всичко, което се случва в нашето училище. :)
С най-сърдечни пожелания
Светлана Костадинова
ОУ „Братя Миладинови“
Бургас“
Ето и самите щафетници:
Не пропускайте да видите как четат в Крън, Силистра, Димитровград и София. Очаквайте и още клипове с детективски приключения! :)

4 comments on “Как четат в ОУ „Братя Миладинови“ – Бургас

  1. Тази поредица от книги много ми хареса.
    Но на мен най-много ми хареса книгата ,,Загадките на оракула“.
    от 3е клас
    ОУ,,Братя Миладинови“

  2. На мен също най-много ми хареса книгата „Загадките на оракула“.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.