www.detskiknigi.com

Детективи в Ямбол :)

Любознателни детективи,

нали знаете, че до края на кампанията ни остават само още няколко дни? 18. май наближава и ако все още не сте изпратили формата си за участие – побързайте!

Междувременно, ще ви покажем как се подготвят за играта ни и в Ямбол:

„Здравейте, пишат Ви Даниела Христова и Иванка Кънева – библиотекари от Детски отдел на Регионална библиотека „Г. Раковски”, гр. Ямбол.

Подкрепяме вашата нова инициатива и активно участваме в новата Читателска щафета 2 – уредихме кът с книги от поредицата „Детективи с машина на времето”, предоставихме информация за новата щафета и подканяме малките ни читатели да се включат.

Изпращаме Ви снимки на един от най-редовните ни читатели – Божидар Богдев, ученик от V клас на СОУ „Климент Охридски”, гр. Ямбол. Божидар чете книгите от тази поредица от началото на годината – прочел е вече дванадесет, любимата му книга е „Пиратът на кралицата”. Той е много любознателно дете и с интерес чете книги на най-различна тематика.

Желаем успех на всички участници в щафетата, а на Вас изказваме благодарност за интересните идеи, които карат децата да четат повече книги.“      

Кажете сега, ама честно: можеш ли да не пътуваш назад във времето с детективи като Божидар?

Вижте и специалното видео за щафетата в Ямбол:

Не пропускайте да се запознаете и с останалите ни участници – детективи от БлагоевградБургасКрънСилистраДимитровград и София.

Очакваме формите ви за участие, а вие следете сайта редовно – подготвяме ви изненади! :)

П.С. Дали открихте нещо във видеото? Досетихте ли се какво е то?


Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.