www.detskiknigi.com

Читателска щафета 2: последните участници

В „Читателска щафета 2: детективи с машина на времето“ четохме книжки от детективската поредица на Фабиан Ленк и определено се забавлявахме. Раздавахме специални читателски значки, показахме детективските рисунки на някои от участниците и дори връчихме голямата награда – електронен четец, предоставен от Reader.bg.

Всичко хубаво обаче има своя край и на 18.05.2012 г. официално сложихме край на нашата втора „Читателска щафета“. За да си припомним детективските приключения, вижте подготовката на някои от участниците ни, както и награждаването на детективите от Ловеч:

Това пък е специалното видео на учениците от СОУ „Нешо Бончев“ – гр. Панагюрище:

Ако все още не сте открили книжки за лятото, не пропускайте поредицата „Детективи с машина на времето“. Следете и за книжката с игри, която подготвяме за вас. Забавлявайте се в летните дни и събирайте сили, защото „Читателска щафета 3″ стартира наесен!


One comment on “Читателска щафета 2: последните участници

  1. Много се радвам, че има толкова много деца, които обичат да четат. За съжаление тези щафета ги изпуснах. Ще има ли щафета 3. И ако има те чак следващата ли година ще са! Благодаря предварително!!!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

HTML tags are not allowed.